Arcoiris Pets

Un lugar donde tu mascota encontrará el reposo y tú todos los servicios que necesites para su recuerdo y homenaje que desees.
Jueves, 10 Mayo 2018 13:28

CAAD Penedès El Centre d’Acollida d’Animals busca mainaderes de gats. Destacado

Escrito por
Valora este artículo
(0 votos)

D’acord amb els processos biològics de zel i gestació dels gats, és a finals de primavera i al llarg de l’estiu quan la majoria de gates pareixen. Enguany però, i degut a la bonança climàtica de principis d'any, algunes gates han avançat el període de cria. Com a conseqüència d'aquest fet, s'espera que també s'avancin les dates en què es produeix al centre l’entrada massiva de cadellades de gats, que en molts casos arriben sense la mare que els alleta.

Per aquest motiu, i per a poder atendre correctament aquest animals, el Centre d’Acollida d’Animals de la Mancomunitat Penedès Garraf posa en funcionament una borsa de voluntaris disposats a fer de mainaders/es i fa una crida a les persones interessades per a que s’inscriguin.

Fer de mainadera implica tenir un o més gatets en acollida temporal fins que mengin per si sols, amb el que sempre seran cries de menys de 2 mesos sense la seva mare. A més, com apareixen amb poc marge d'hores, els interessats han de ser persones que resideixin a prop del centre i que es puguin desplaçar l’abans possible un cop rebin l’avís.

Les persones que facin de mainaderes s’hauran de comprometre a portar l’animal a les revisions veterinàries periòdiques que requereixin (control de pes, revisió estat de salut, atencions i cures especials...) i a socialitzar-los amb el tracte humà de cara a la seva adopció posterior.

Visto 393 veces Modificado por última vez en Jueves, 10 Mayo 2018 13:46

Deja un comentario

Asegúrese de introducir toda la información requerida, indicada por un asterisco (*). No se permite código HTML.